Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa makul yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi dâhilin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Özellikle içli ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı saf otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapsı evgin çıkış için kullanılacaksa o dem vacip koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu perese haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni çekim midein dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak Yangın Kapısı gerçekleşen bu tür bapların en heybetli kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın bapsında kilit ve kol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yönının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en onat fiyatlarla ehil sürdürmek kucakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl bapların taliı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Report this wiki page