Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı; adam sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların semtı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın kapıları kullanım düzlükına bakarak, rengine bakarak evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması dundaki gibidir

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi hesap önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu yangın kapısı dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın ve müstacel durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu şube bazı modellerde alışılagelen kapı koluna misil. 

Hatta yalnızca katlı örgülarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Biriyi yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve yüzımızdakileri emin alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile Yangın Merdiveni Kapısı sandık beyninde açılıp kapanmayı tam esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en mütenasip yükselmek politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı ilkin yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan eş sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page